Naast de loopgroep voor ervaren lopers, start De Gans Sport vanaf 4 januari met een nieuwe loopgroep: Loopgroep De Gans Sport - Keep Running. Het instapniveau voor deze groep is 5 km.

Wil je sneller lopen? Of wil je meer kilometers achtereenvolgens kunnen lopen? In de Keep Runninggroep is er aandacht voor de verschillende doelen van de lopers. Iedere donderdagavond er is één begeleide training, met daarnaast trainingstechnische en sportmedische ondersteuning. De tweede training moet individueel gedaan worden aan de hand van een persoonlijk samengesteld schema.

Na een uur hardlooptraining volgt er een kwartier training gericht op core-stability, kracht en stabiliteit in de Private Gym van De Gans Sport.

Wanneer: donderdagavond van 19.45 tot 21.00 uur
Waar: Workumstraat 1
Kosten: € 62,50 per 12 weken

Je kunt ieder moment instappen!

Schrijf je nu in of vraag meer informatie aan.

Wed, 27 December

Op dinsdag- en woensdagmiddag wordt er Fit Kids gegeven voor verschillende leeftijdscategorieën van 4 tot 16 jaar. De eerste training is op dinsdag 3 oktober.

Fit Kids is een leuke combinatie van bootcamp, fitness en hardlopen in een groep van maximaal 10 kinderen. Met een enthousiaste trainer worden de kinderen gemotiveerd om samen met de andere kinderen tot een mooi sportief resultaat te komen. Het krijgen en behouden van een goede contitie, kracht, coördinatie en core stability zijn daarbij de uitgangspunten.

Schrijf je nu in!


Sun, 24 September

Wil je starten met hardlopen en je grenzen daarin verleggen? Meld je dan nu aan voor de beginnerscursus. Aan het eind van deze 10 weken durende cursus kan je 5 kilometer aaneengesloten hardlopen.

Tijdens deze cursus zal er aandacht worden besteed aan loopscholing, kracht- en corestability oefeningen. De cursus wordt gegeven door Lars.

Op 5 oktober gaat de beginnerscursus weer van start. Op 19 oktober is er geen training in verband met de herfstvakantie. De laatste training is op 14 december.

Wanneer: donderdagavond
Tijdstip: 19.45 - 20.45 uur
Waar: verzamelen bij Workumstraat 1
Kosten: € 60,=
Duur: 10 weken

Schrijf je nu in


Sat, 23 September

1 oktober opent De Gans Sport haar deuren aan de Workumstraat 1 in Amersfoort-Vathorst. Een mooie nieuwe plek waar je terecht kan voor onder andere Personal Training, Sportmassage, Sportvasten, Looptraining, Small Group Training en nog veel meer!

Binnenkort volgt er meer informatie en openingsacties! 

Tue, 01 August